Kereviz Pane
Malzemeler
- 3 orta boy kereviz
- ½ limon suyu
- Kızartmak için ayçiçeği yağı
Panelemek için
- 1 yumurta
- 1 su bardağı un
- 1 su bardağı mısır unu
Hazırlanış
Kerevizin dış yüzeyini soyun. Yarım santim kalınlığında dilimleyin. Tencereye yeteri kadar su ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynayan suya yarım limon suyunu ve kereviz dilimlerini ilave edin. Kerevizler az yumuşayana kadar haşlayın. Ilımış olan kerevizleri önce una sonra çırpılmış yumurtaya ardından da mısır ununa bulayıp ısıttığınız yağda her iki tarafını da kızartın.
Tarif ve fotoğraflar: Tijen Aktay
Yemek tariflerinizin diğer anne/anne adaylarıyla paylaşmak istemez misiniz?
Diğer Tarifler